Тонкощі оренди у Львові складських приміщень

26.04.2016

Бізнес великої кількості фірм нерозривно пов'язаний з перевезеннями товарів та їх зберіганням. При такій діяльності складські приміщення безперечно потрібні. Якщо будівництво або купівля власного складу є неможливим - на допомогу приходить оренда комерційної нерухомості у Львові.

Тонкощі оренди у Львові складських приміщеньДовготривала оренда складу у Львові - явище доволі популярне. Підприємець підбирає приміщення з потрібною кількістю квадратних метрів і підписує угоду з його господарем. Великою перевагою є вже обладнаний склад, що економить для орендодавця час та кошти витрачені на його облаштування для власних потреб.

На ціну оренди складського приміщення впливає багато чинників. По-перше, район, зокрема, чи розташований склад у Львові чи за межами міста, чи є на складі обладнання для зберігання готової продукції, чи є опалення, термін оренди та його площа.

Оренда складу у Львові на тривалий термін є вигідніше, ніж його будівництво, тому що при будівництві потрібно затратити велику кількість коштів та часу, а також вирішення проблем із земельною ділянкою та документацією, в той час, як оренда оплачується кожного місяця і не вимагає ніяких зайвих зусиль.

На що варто звернути увагу при виборі складського приміщення у Львові? По-перше, в якому районі міста він розташований. Дуже важливо, щоб складське приміщення було розміщене максимально близько до точки збуту або виробництва. Так вам вдасться економити великі суми на перевезеннях. Склад має бути розташований недалеко від головних магістралей і мати хороший в'їзд для великогабаритного транспорту.

По-друге, наявність потрібного оснащення. Це не тільки обладнання для зберігання сировини - полиці, бокси, але і холодильні та морозильні камери, вентиляція, обладнання для підтримки необхідного рівня вологості і т.д. Також варто обговорити, чи надає господар в оренду техніку для обслуговування складу. Важливе питання підтримки в приміщенні певної температури. Для максимально комфортного зберігання дуже зручні у використанні системи клімат-контролю з регуляторами температури. Складські приміщення у Львові мають мати хороше опалення, щоб уникнути псування товару.

По-третє, необхідно максимально ретельно перевірити технічні характеристики будівлі, а також документацію, особливо висновки з приводу пожежної безпеки та висновки санепідемстанції, щоб уникнути штрафів.

Як правильно здати квартиру у Львові довгостроково

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

Купити квартиру у Львові

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber