Як власнику здати квартиру у Львові довгостроково

04.05.2016

Практично усі люди керуються своїми відчуттями. І довгострокова оренда житла у Львові не є винятком. Якщо потенційний квартиронаймач відчує себе комфортно у Вашій квартирі, то швидше за все, зупинить свій вибір саме на ній.

Як власнику здати квартиру у Львові довгостроковоТут відіграє роль практично все, адже перше враження складається ще до огляду самого житла. Настрій орендаря формують навіть такі незначні, на перший погляд, речі як квіти біля будинку, охайний під'їзд, привітні сусіди. Завершальним фактором стає відчуття в самій квартирі. Тому, очікуючи клієнтів, можна заварити запашну каву, запалити свічку чи ароматичні палички з приємним запахом. Одним словом, створити відчуття домашнього затишку.

Подбайте про достатнє освітлення помешкання, бо саме так квартира здаватиметься просторішою. А ще, перед тим, як показувати людям житло для довготривалої оренди у Львові, приберіть з нього все зайве, також не забувайте про балкон. Мінімальна кількість речей візуально збільшить площу.

Залежно від того, в яку пору доби квартира виглядатиме вигідніше, розплануйте оглядини. Якщо вікна виходять в зелений двір, то краще її показувати вдень, щоб сонячне світло наповнило кімнати відчуттям комфорту. І навпаки, з настанням сутінок романтичні вуличні ліхтарі змусять забути про будинок навпроти, розташований надто близько.

Не менш важливим є стан санвузла, адже багато людей оглядають житло, починаючи саме з нього. Відремонтуйте всі несправності і приведіть його в стан ідеальної чистоти. Пліснява чи неприємний запах можуть одразу відлякати орендаря. Для кращого ефекту можна скористатися освіжувачами, які створять додатковий аромат.

Наступне, на що слід звернути увагу, це кухня. Вона також має бути чистою, без слідів старого жиру. Майбутні мешканці обов'язково оцінять такий стан приміщень.

Будьте готові до того, що показати доведеться навіть комору, балкон, антресолі. Тому заздалегідь наведіть там лад. Старий мотлох справить негативне враження про квартиру вцілому.

Оскільки робити вологе прибирання після кожного відвідувача неможливо, подбайте про бахіли. Це дасть Вам змогу без особливих зусиль підтримувати чистоту квартири. При виході поставте корзину для використаних бахіл.

І найголовніше, намагайтеся бути привітними та ввічливими. Враження про власників квартири також відіграє далеко не останню роль.

Саме перший огляд квартири у Львові для оренди довгостроково складає для клієнтів основне враження і виправити його потім шансу не буде. Тому зверніть увагу на нескладні секрети і проводьте оглядини вдало!

Не вдається здати свою квартиру у Львові довгостроково?

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати

mistechko.com

Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber