Вибираємо квартиру в новобудові у Львові

01.04.2016

Вибираємо квартиру в новобудові у ЛьвовіНаша компанія "Дім Нерухомості Львів" з'ясувала на що слід орієнтуватися при купівлі житла в новобудові.

Ціна за квадратний метр житла в новобудові у Львові така, що купівля власної квартири стає найважливішою подією в житті кожної людини. Адже від правильного вибору житла залежить якість подальшого життя в даній квартирі.

Важливі параметри вибору квартири в новобудові

При виборі забудовника слід звернути увагу на наступні параметри. Перелік їх у порядку важливості. Так, на самому початку - найважливіші критерії.

Вартість квартири в новобудові

Для 55,7% покупців ціна квадратного метра є на першому місці при виборі житла. Ці цифри складаються з декількох складових:

  • • район розташування;
  • • тип та клас новобудови;
  • • площа кухні та загальна;
  • • планування, вид з вікна;
  • • наявність ремонту, опалення (індивідуальне чи будинкове).

Вибираємо квартиру в новобудові у ЛьвовіПеред вибором конкретного варіанту обовязково оцініть власну платоспроможність:

  • • спрогнозувати заплановані великі витрати;
  • • можливість залучення матеріальної допомоги ззовні (банківські організації, родичі, друзі);
  • • кар'єрний ріст і багато іншого.

Майте наувазі, що забудовники часто вказують у своїх оголошеннях найдешевші квартири в свому будинку (перший і останній поверх, поганий вигляд з вікна та інше), а квартири з більш кращими умовами пропонуються вже зовсім за іншою вартістю.

Інфраструктура житлового комплексу

Інфраструктура важлива для 17,8% опитаних. Цей параметр впливає на комфорт проживання власників нерухомості. Інфраструктуру поділяють на зовнішню та внутрішню. Якщо новобудова розташована в сформованому районі міста, то не доведеться хвилюватися за наявність супермаркетів, магазинів, дитячих садочків та майданчиків, навчальних закладів, поліклінік та інших соціальних установ. Якщо обране житло розташоване в новому районі або новозбудованому кварталі, то варто поцікавитися об'єктами, які будуть побудовані згідно з проектом, і термінами здачі в експлуатацію.

Внутрішня інфраструктура найчастіше розміщується в приміщеннях першого поверху і підвалу новозбудованого будинку - магазини, аптеки, фітнес-центри, стоянки, паркінги, заклади громадського харчування, місце для консьєржа та інше. Ще на комфорт проживання впливає рівень шуму ліфтів та їх кількість, сигналізації, наявність домофона.

Транспортна розв'язка

Вибираємо квартиру в новобудові у ЛьвовіБлизькість транспортних вузлів (зупинки громадського транспорту, автомобільні магістралі) важлива для 13,7% опитаних потенційних покупців. Це економить час при поїздках між роботою, навчанням, будинком і іншими об'єктами.

Престиж будівельної компанії

Майже настільки ж як транспортна розв'язка важливий престиж забудовника. Це підкаже, чи можуть виникнути проблеми при будівництві та здачі новобудови в експлуатацію. Тому при виборі новозбудованого житла звертайте увагу на наявність дозволу на будівництво, висновок державної експертизи та багато іншого, порядок і форму оплати, наявність і статус партнерів, відгуки покупців на форумах, наявність і кількість завершених проектів, а також терміни їх здачі. Сумніви щодо кожного з цих критеріїв зобов'язані викликати підозру у покупця.

Зручні умови іпотека

Потреба в житлі часом не завжди відповідає фінансовим можливостям покупця, тому забудовник пропонує можливість розстрочки. Це важливо для 9,8% покупців. При цьому не потрібно надавати гарантій, як в банківських установах (підтвердження доходів, страхування та інше), що значно спрощує купівлю квартири.

Вибираємо квартиру в новобудові у ЛьвовіТерміни іпотеки у забудовників досить різні - до кінця будівництва або до 3 років після здачі будинку в експлуатацію. Від цього часового відрізку залежить наявність або відсутність відсоткової ставки.

Терміни здачі в експлуатацію

Так як на сьогоднішній день бувають ситуації, коли по різних причинах, забудовники не виконують план по введенню в експлуатацію збудованого житла.

Враховуйте таку можливість при плануванні переїзду або ремонту, а також не забувайте про оформлення документів про право власності на квартиру - це також займе багато часу.
 

Як продати квартиру у Львові: покрокові рекомендації

Вхід
Логін
Пароль
Забули пароль? Нагадати
Задавайте питання в Instagram Задавайте питання в Viber